Piharakentaminen  kohtuuhintaan

Omakotitalon piharakentaminen helposti avaimet käteen tyylillä

Miksi tehdä piharemontti meidän kanssa?

  • Paras hinta laatusuhde yhden luukun taktiikalla
  • Nopea. Keskimäärin piharemontti on viikossa valmis
  • Käytämme parhaita Suomalaisia materiaaleja
  • Luotettavuus. Olemme vakavarainen yritys joka tekee mitä lupaa.

Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Lähetä oheinen lomake asiakaspalveluumme, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä.

  • Muista kirjoittaa myös paikkakunta

piharemontin eteneminen

Piharakenteet

Pihakivet

Siirtonurmikot

Pihavalaistus

Muut pihatyöt

Pyydä tarjous

Asiakaskokemuksia

Omakotitalon piharakentaminen Lahdessa ja lähialueilla

Piharakentaminen Lahti ja tai lähialueilla edessä ? Saletin pojat toteuttaa piharakentamisen projektit Lahdessa ja päijät-hämeessä. Piharemontointia juuri teille sopivalla aikataululla ja kokoluokalla. Piharemontin kokonaisuus hoituu yhden pysähdyksen taktiikalla.

Asiantuntijamme käyvät kanssanne keskustelut pihanne tarpeista ja tämän jälkeen tarjoamme kokonaisuutta avaimet käteen periaatteella sisältäen kaiken työt ja tarvittavat materiaalit.

Autamme piharemontin suunnittelussa

Hyvin suunnitelman avulla rakennettu piha on pitkäikäinen investointi oman pihan näyttävyyteen ja viihtyvyyteen. Se myös nostaa huomattavasti koko kiinteistön arvoa ja on nimen oman investointi sekä viihtyvyyteen, että oman omaisuuden arvoon.

Piharakentamisessa käytettävät materiaalit kuten: siirtonurmet, muurit, kiviportaat ja kivilaatat ja kiveykset ovat hyvin kestäviä materiaaleja ja niiden avulla saadaan näyttäviä kokonaisuuksia.

Erilaisilla terasseilla, pergoloilla ja aidoilla pystytään hyvin jakamaan erilaiset pihan käyttötarkoitukset mukavasti omiin kokonaisuuksiin. Pihan suunnittelu käyttötarkoitusten mukaan auttaa saamaan jokaiselle pihan osa-alueelle omat järkevät alueet.

Piharakentamisessa pohjatyöt ovat avain laadukkaaseen kokonaisuuteen

Pohjatöiden laadukas tekeminen edesauttaa piharakentamisen onnistumista. Pintavesien johtamiset, sekä pihan pintojen kallistukset sekä salaojitukset maatyyppeineen tulee myös huomioida koko rakennusprojektia tehdessä.

Uuden pihan rakentamisessa, sekä vanhan pihan saneerauksessa on paljon asioita joita tulee ottaa huomioon. Projektit ja pihan perustustöiden tekeminen vaatii aikaa, sekä paljon eirilaisia maa-aineksia, ja muita rakennusmateriaaleja. Me hoidamme nämä kaikki materiaalit ja asennukset asiakkaan kanssa siten että homma toimii yhden luukun periaatteella.

PIHAN YLLÄPITO PIHAREMONTIN JÄLKEEN

Pihan ylläpito tulee myös ottaa huomioon piharakentamisessa. Helppohoitoinen ylläpito ei sinänsä ole mikään iso asia, mutta jos se unohdetaan, voi pihan ylläpito jatkossa olla työlästä ja hankalaa.

Myös pihan ylläpidon jatkosuunnitelma kannattaa suunnitella, eri kasvillisuuksien hoidon vuoksi, ja ei toivottujen (rikkaruohojen) esiintymisen kitkemiseksi.

Piharakentamisesta kysyttyä

Miten piharakentaminen projektina etenee ?

Pihalta toivotaan yhä enemmissä määrin erilaisia käytettävyyksiä. Osa haluaa kesäkeittiön, pergolan, terassit ja kivipäällysteiset polut. Kaikki on mahdollista. Ammattilaisten tekemänä piha saadaan toimimaan moitteetta ja siitä tulee viihtyisä paikka viettää vapaa-aikaa.

Piharakentamisen tarvekartoitus

Kartoituksessa käymme läpi toiveitanne ja kartoitamme pihanne kokonaisuutta piharakentamisen näkökulmista. Ehdotamme mielestämme sopivia ideoita, joista voitte hyödyntää oman näkemyksenne tueksi.

Voimme myös toteuttaa kokonaisuuden osittain, jonkä jälkeen teette itse viimeistelytyöt suunnitelman mukaisesti.

Ideoinnin jälkeen on helppo määritellä, missä järjestyksessä työt on järkevin toteuttaa, sekä millainen kasvillisuus- ja piharakennusmateriaalit sopii pihallenne parhaiten.

Tehdään urakkasopimus

Teille on laskettu projektin kokonaiskustannukset ja tehty kirjallinen sopimus piharakentamisen kokonaisurakasta. Tässä vaiheessa mietimme yhdessä toteutuksen ajankohtia.

Kauttamme on mahdollista saada myös rahoitusta koko piharakentamisen urakalle.

Saletin pihatiimi aloittaa työt sovitulla aikataululla

Vanhan pihan säilytettävät kohteet suojaillaan ja pihaa valmistellaan eri kohdista maanrakennuksen ja pohjatöiden avulla.  Tontille tuodaan rakennusmateriaaleja sitä mukaan kun ne on ajoitettu rakennusvaiheisiin.

Kaivinkoneet ja muut piharakentamisen työkalut on tuotu tontille. Kivityöt, terassit ja kiveykset on asenneltu ja mullat sekä muut viherrakentamisen vaiheet lopettelevat kokonaisurakan.

Kun kokonaisuus on suunniteltu hyvin, ei piharemontin projekti kestä kovin kauan. 

 

HOMMA ON PAKETISSA. KAIKKI NÄYTTÄÄ HYVÄLLE JA PAIKAT ON SIISTINÄ.

Suoritamme lopullisen piharemontin jälkeisen katselmuksen jonka aikana saatte yleiset pihanhoito-ohjeet.

Teemme tarvittavat ylläpito-ohjeistukset ja sovimme mahdollisista jatkotoimenpiteistä. Tästä alkaa uuden pihan käyttö ja nautiskelu.

Piharakentaminen

Piharakenteet ja Piharakentamisen palvelut

PIHARAKENTEET, AIDAT, TERASSIT, KATOKSET

Pihalle tulevat erilaiset rakenteet kuten, aidat, terassit, pergolat ja muut ulkorakennelmat toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Saat valita valmiista malleista joita yrityksemme edustaa. Pystytämme kohteet piharemontin yhteydessä käyttövalmiiksi.

KIVEYKSET / KIVIPORTAAT JA KIVIMUURIT

Kivestä voidaan rakentaa monenlaista pihalle. Kivipolku, askelkivet vaikka liuskekivestä,  tai muurilla tuettu rinne. Erilaisten istutusten reunukset voidaan tehdä näyttäviksi kivireunuksia käyttämällä. Kivien käytössä pitää ottaa huomioon niiden järkevä käyttötarkoitus, sekä millaisia aktiviteetteja pihalla  tulee olemaan.

Siirtonurmikot / valmisnurmet

Ei niin isolle pihalle voidaan hankkia nopeasti asennettava siirtonurmikko, tai valmisnurmikko. Siirtonurmi saadaan nopeasti käyttöön (juurtuminen n. 2vkoa). Jos taloudessa on lapsia tai eläimiä, voidaan siirtonurmen kanssa saada nopeasti piha lapsien leikkikäyttöön, verrattuna perinteisesti kylvettyyn nurmeen.

Siirtonurmen perustamisessa tärkeintä on hyvin tehdyt maapohjat. Rikkaruohoton pohja mihin siirtonurmi asennetaan varmistaa sille pitkän käyttöiän.

Pihavalaistukset

Pihavalaistuksen tehtävänä on luoda toimiva valaistus pimeän aikaan pihalla kulkuun. Valaistus mahdollistaa myös pihalla kulkijoiden tunnistamisen. Hyvän valaistuksen ansioista pihalla oleskelu on mahdollista pidempään illalla, se luo turvallisuuden tunnetta ja ohjaa pihalla kulkijoita oikeiden reittien valintaan.

Pihalla kannattaa valaista kulkuväylät, vaikeakulkuiset väylät erityisesti silloin, jos pihalla on korkeuseroja paljon ja vaikkapa portaita.

Kaivuut

Teemme kaivutyöt, hoidamme työmaalle oikeat käyttötarkoituksiin sopivat maa-ainekset

Jyrsinnät

Puitten ja pensaiden jyrsinnät ja kaivannot. 

Erilaiset istutukset

istutusalueet ja näiden perustukset

asiakaskokemuksia

Tyytyväiset asiakkaamme kertovat

Teetimme Saletti Salaojan kanssa salaojaremontin ja myös paljon erilaisia pihan kunnostuspuolen toimia. Nyt on mukava piha joka on helppo huoltaa ja siitä nauttii koko perhe.

Sauli Raninen / Lahti

Erittäin hyvin ja ajallaan hoidettu pihaterassin suunnittelu ja  laitto. Mutkatonta ja ystävällistä toimintaa sekä suunnittelun että työn osalta. Työn jälki oikein hyvä. Suosittelen!

Mari Rantamäki / Heinola

Ammattimaista toiminta kaikin puolin. Teimme pihakiveyksiä eripuolille pihaa ja asensimme poikien kanssa pihavalaistuksen toimintaan. Hyvä palvelu ja luotettavat tekijät.

Markku Saarinen / Lahti

Vauhdilla asiaan!

Soita meille tai lähetä ilmainen kartoituskäynti alla olevalla lomakkeella.

Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Lähetä oheinen lomake asiakaspalveluumme, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä.

  • Muista kirjoittaa myös paikkakunta

Lähetä viesti

info@salettisalaoja.fi

w

Soita meille suoraan

045-663 4669

Kotisivujen toteutus Fortamedia.fi